Laadpalen 

Stand-alone AC en DC laadpalen met aparte stroomaansluitingen

Meerdere AC en DC laadpalen in combinatie met een Charging Park Management Unit voor Smart Load Balancing

Stand-alone
AC en DC laadpaal

Onze AC en DC laadpaal voor elektrische voertuigen heeft een uiterst compact, duurzaam en weerbestendig ontwerp met geïntegreerde elektrische beveiligingen en is beschikbaar in 3,7kW tot 22kW uitvoeringen, met enkele of dubbele aansluiting.

Stand-alone AC en DC-laadpunten werken volledig onafhankelijk en hebben elk een stroomaansluiting met vooraf bepaalde maximale stroomsterkte. Een verbinding met een Local Area Network kan worden geleverd via Ethernet (of WiFi) om het beheer en de gebruikersauthenticatie te vergemakkelijken, maar is niet strikt vereist.

De belangrijkste
voordelen op een rijtje

Mode 3 (IEC 61851-1)
Type 2 aansluiting

6mA (DC) – 30mA
(AC) lekdetectie

Mobiele
communicatie

MID
kWh-meter

Meerdere AC laadpalen
voor parkeerterreinen

Voor parkeerplaatsen waar meerdere laadpunten worden ingezet, is het aan te raden om onderling verbonden laadpunten in een master-slave configuratie te plaatsen. Tussen elk van de oplaadpunten is een ethernetverbinding nodig om onderlinge communicatie mogelijk te maken.

Met een dergelijke configuratie zal de master laadparkbeheersoftware uitvoeren en slimme load balancing over alle aangesloten laadpunten regelen. Het hoofdlaadstation kan ook worden gebruikt om het backend-systeem en de centrale operatorinterface aan te sluiten.

Optionele elementen kunnen worden toegevoegd, zoals mobiele communicatie en RFID-lezer voor gebruikersauthenticatie.

Design 

op maat

Laadpaal met enkele socket (en optioneel RFID lezer) –
kan volledig klant specifiek worden uitgevoerd.